Ostaa BaclofenumOstaa Baclofenum ilman Reseptiä

Yleistä

Baklofeeni on lihasrelaksantti ja anti-spastinen agentti. Sitä käytetään hoitoon lihaksen oireita, selkäydinvamma, aiheuttaman multippeliskleroosi, mukaan lukien kouristukset, kipua, jäykkyyttä ja jännitystä lihaksissa. Sitä käytetään pääasiassa hoitoon spastisuus ja on alkuvaiheessa käyttö alkoholismin hoitoon.

Baclofenum (Lioresal) Ajo

Baclofenum voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman ruokaa, lasillinen vettä. Annoksen määrännyt lääkäri kullekin potilaalle yksilöllisesti.

Baclofenum (Lioresal) Varotoimet

Ennen lääkkeen, kerro lääkärillesi, jos sinulla on allergioita. Varmistaa voit turvallisesti tehdä baklofeeni, kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuaissairaus tai epilepsia tai muu kouristuskohtauksia. Hoidetaan tätä lääkettä, vältä alkoholin ja tupakoinnin. Vanhemmat ihmiset saattavat olla herkempiä lääkkeen vaikutuksille. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana.

Vasta

Älä käytä sitä, jos olet allerginen.

Baclofenum (Lioresal) Mahdollista sivuvaikutus

Yleisimmät vaikutukset ovat allergisen reaktion nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, kasvojen sekavuus, sydämen tai päänsärkyä. Ilmoitettava lääkäriltä lääkäriin vielä noin vaikutuksia.

Huumeiden vuorovaikutus

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät. Huomaa, että Baclofenum voivat tehdä yhteistyötä: * Masennuslääkkeet * kipulääkkeet, kuten kodeiini, oksikodoni, tramadoli * antihistamiinit.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Baclofenum (Lioresal) Yliannostus

Yliannostus oireita voivat olla huimaus, rintakipu, hakkaa sydämenlyönnit, tunne pyörrytystä ja kouristuksia. Ensiapuun heti, jos sinulla on sitä.

Baclofenum (Lioresal) Varastointi

huoneenlämmössä välillä 68-77 F (20-25 C). Säilytä kosteudelta ja kevyt. Pidä se poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Ostaa Baclofenum