Ostaa FlavixOstaa Flavix ilman Reseptiä

Yleistä

Venlafaxine on masennuslääke ryhmässä huumeita kutsutaan serotoniinin ja noradrenaliinin takaisinoton estäjien (SNRI). Flavix vaikuttaa kemikaalien aivot, jotka voivat tulla epätasapainoinen ja aiheuttaa masennusta. Sitä käytetään hoitoon masennustilat, ahdistuneisuus ja paniikkihäiriö.

Flavix (Effexor) Ajo

Käytä sitä juuri sen verran kuin lääkärisi on sinulle doctor.Use se lasillinen vettä, tai ilman ateriaa. Niele kapseli kokonaisena, ei saa murskata tai pureskella. Pidä lääkkeen käyttämisen ohjeiden mukaan, vaikka sinusta tuntuu hyvin.

Flavix (Effexor) Varotoimet

Älä ota Flavix jos sinulla on allerginen reaktio venlafaksiini, kaksisuuntainen mielialahäiriö, silmien, maksan tai munuaisten sairaudet. Vältä lääkkeen, jos olet raskaana.

Vasta

Vältä Flavix jos olet raskaana tai lasten allergisia oireita.

Flavix (Effexor) Mahdollista sivuvaikutus

lääke voi aiheuttaa kuumetta, sekavuus, epäsäännöllinen pulssi, levottomuutta, näön hämärtymistä tai röyhtäily. Soita lääkäriltäsi lääkäriin noin sivuvaikutuksia.

Huumeiden vuorovaikutus

Kerro lääkärillesi kaikista muista lääkkeistä käytät. Venlafaksiini voi yhteistyössä: MAO-estäjät (Tranyylisypromiini, isokarboksatsidi, Furatsolidoni, jne), rytmihäiriölääkkeet (kinidiini, Propafenone), psykoosilääkkeet (flufenatsiini) tai H2-reseptorin antagonisteja (Nizatidine, simetidiini, jne). Kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Flavix (Effexor) Yliannostus

soittamaan lääkärin hoitoon, jos luulet olet käyttänyt liikaa tätä lääkettä. Yliannostuksen oireita voivat olla sairaus, tauko syke tai huimaus, pyörtyminen, rintakipu.

Flavix (Effexor) Varastointi

Säilytä lääkkeet huoneenlämmössä välillä välillä 68-77 astetta F (20-25 ° C). Säilytä kosteudelta ja kevyt. Pidä se poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Ostaa Flavix