Ostaa GabanetOstaa Gabanet ilman Reseptiä

Yleistä

Gabapentin on epilepsialääkkeiden lääkkeitä, joita kutsutaan myös kouristuslääkkeiden. Se vaikuttaa kemikaaleja ja hermoja kehon jotka ovat mukana aiheuttamassa kohtausten ja joidenkin kipu.

Gabanet (Neurontin) Ajo

Gabanet voi ottaa ruuan kanssa tai ilman ruokaa lasi vettä. Älä murskaa, pureskele tai rikkoa laajennettu versio tabletti. Älä lopeta Gabanet epilepsiaan keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, vaikka voin hyvin. Olet ehkä lisätä kohtauksia, jos lopetat Gabanet yhtäkkiä. Noudata lääkemääräystä etiketissä.

Gabanet (Neurontin) Varotoimet

Älä käytä Gabanet jos olet allerginen gabapentiini. Ennen sitä, kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuaisten, maksan tai sydämen sairaus. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana. Älä juo alkoholia ja tupakointia.

VastaVältä Gabanet jos olet allerginen gabapentiini.

Gabanet (Neurontin) Mahdollista sivuvaikutus

Tämä lääke voi aiheuttaa purkaus, kutina, päänsärky, pahoinvointi, jne Ilmoita tahansa uusia tai pahenevia oireita lääkärille.

Huumeiden vuorovaikutus

Kerro lääkärillesi, jos olisit käyttänyt luontaistuotteita. Lääke voi yhteistyössä antasideja, morfiini, naprokseeni ja sevelameeristä. Kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Gabanet (Neurontin) Yliannostus

Kerro lääkärillesi, jos luulet olet käyttänyt paljon huumeita. Yliannostuksen oireita voivat olla näön hämärtyminen, huimaus, pahoinvointi, tunne pyörtyminen, epäselvä puhe.

Gabanet (Neurontin) Varastointi

Säilytä lääkkeet huoneenlämmössä välillä 68-77 astetta F (20-25 ° C). Säilytä kosteudelta ja kevyt. Pidä se poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Ostaa Gabanet