Ostaa LamvirOstaa Lamvir ilman Reseptiä

Yleistä

Lamvir- kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan nukleosidikäänteiskopioijaentsyymin estäjät (NRTI). Sitä käytetään yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon AIDS ja HIV. Se ei paranna HIV tai AIDS ja se ei estä HIV: n leviämisen muihin ihmisiin sukupuolisen kanssakäymisen tai veren välityksellä. Tämä lääkitys voidaan myös käyttää estämään HIV-infektion jälkeen, kun kosketuksessa virus.

Lamvir (Epivir) Ajo

Ota Lamvir- täsmälleen lääkärin määräämiä. Ottamaan lääkkeensä suun kanssa tai ilman ruokaa, yleensä kerran tai kahdesti päivässä. Suositeltu annos HIV tai AIDS aikuisille on 150 mg kahdesti vuorokaudessa tai 300 mg kerran vuorokaudessa. Vuotiaille lapsille 3 kk 16-vuotias, suositeltu annos on painon, noin 4 mg kilogrammaa kahdesti vuorokaudessa (enintään 150 mg kahdesti vuorokaudessa). Pienempi annos voidaan suositella henkilöille, joilla on munuaisongelmia. Ottaa Lamvir samaan aikaan joka päivä pitämään tasaisena pysynyt lääkitys veressä.

Lamvir (Epivir) Varotoimet

Ennen Lamviriä sinun pitäisi keskustella lääkärisi kanssa, jos sinulla on ollut haimatulehdus (pankreatiitti) aiemmin, tai jos sinulla on maksasairaus, maksan vajaatoiminta, maksakirroosi, hepatiitti, munuaissairaus, munuaisten vajaatoiminta , mahdolliset allergiat. Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta. Älä aja tai suorittaa tehtäviä, jotka vaativat tarkkaavaisuutta. Vältä alkoholijuomia. Alkoholi voi lisätä riskiä maksasairaus tai haimatulehdus. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät.

VastaÄlä ota Lamviriä jos olet allerginen sille, lamivudiinille tai toimimattomista osia lääkitys.

Lamvir (Epivir) Mahdollista sivuvaikutus

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on päänsärky, huimaus, pahoinvointi, ripuli, univaikeuksia, oudot unet, masennus, tunnottomuus käsissä tai jaloissa, lihasheikkoutta, vatsa-tai selkäkipu, verenvuoto, nopea syke, kalpea iho, kasvojen, kielen, kurkun, hengitysvaikeuksia, nokkosihottuma, keltaisuus (ihon tai silmien), tumma virtsa, ruokahaluttomuus, kuume, vilunväristykset, särky, nivelkipu. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti: interferoni, ribaviriinin, tsalsitabiinille, trimetopriimi. Vuorovaikutus kahden lääkitys ei aina tarkoita, että sinun täytyy lopettaa yksi heistä. Kerro lääkärillesi tai määrääjän kaikista reseptiä, over-the-counter, ja kasviperäisiä lääkkeitä käytät.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Lamvir (Epivir) Yliannostus

yliannostuksen oireita ei tunneta. Jos olet mielestäsi yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti.

Lamvir (Epivir) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta F (15-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä lääkkeitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Lamvir