Ostaa LisirOstaa Lisir ilman Reseptiä

Yleistä

Lisir kuuluu luokkaan lääkkeitä kutsutaan ACE-estäjät. Sitä käytetään kohonneen verenpaineen ja sydämen vajaatoiminta. Se toimii rentouttava verisuonia ja auttaa sydän pumppaa verta, joka kuljettaa happea eri puolille kehoa tehokkaammin. Sitä käytetään myös heti sydäninfarktin jälkeen, jotta voidaan vähentää riskiä ottaa toisen sydänkohtauksen.

Lisir (Prinivil) Ajo

Ota Lisir täsmälleen lääkärin määräämiä. Suositeltu annos aikuiselle on välillä 2,5 mg ja 40 mg päivässä, riippuen hoidettavasta tilasta. Lapsille, annostus perustuu painosta. Se on otettu yhdessä vuorokaudessa ruoan kanssa tai ilman. Ihmiset, jotka ottavat muita lääkkeitä, jotka alentavat verenpainetta (esimerkiksi diureetit) tai ihmisiä, jotka ovat munuaissairaus saattavat tarvita pienemmän annoksen. Ota se samaan aikaan joka päivä. On tärkeää jatkaa ottaen tämän lääkitystä, vaikka sinusta tuntuu hyvin.

Lisir (Prinivil) Varotoimet

Ennen Lisir sinun pitäisi keskustella lääkärisi kanssa, jos sinulla on sydänsairaus, kuten sydämen vajaatoiminta, aortan ahtauma tai hypertrofinen kardiomyopatia, maksan tai munuaisten taudin, maksakirroosi, diabetes, sidekudossairaus (lupus, skleroderma, tai nivelreuma), angioedeema, mahdolliset allergiat. Muista juoda riittävästi nestettä kuivumisen estämiseksi. Älä käytä suolan korvikkeita tai kaliumlisät ottaen Lisir. Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta. Älä aja tai suorittaa tehtäviä, jotka vaativat tarkkaavaisuutta. Älä juo alkoholia. Se voi alentaa verenpainetta ja voi lisätä joitakin sivuvaikutuksia. Vanhemmat aikuiset voivat olla herkempiä vaikutuksia tämän tuotteen.

VastaÄlä ota Lisir jos olet allerginen lisinopriili tai jollekin aineelle lääkitys, raskaana olevat, imettävät, tai jos sinulla angioedeema tahansa ACE-estäjät.

Lisir (Prinivil) Mahdollista sivuvaikutus

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on yskä, ripuli, päänsärky, makuaistin menetys, pahoinvointi, epätavallinen väsymys, vatsakipu, vatsan turvotus, kuume, oksentelu, rintakipu, huimaus, pyörtyminen , sekavuus, epäsäännöllinen syke, hermostuneisuus, puutuminen, hengenahdistus, heikkous, ihottuma, kutina, kuume, nivelkipu, käheys, kasvojen, suun, keltaiset silmät tai iho. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti: diureetit (furosemidi, hydroklooritiatsidi, torsemidi), steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (ibuprofeeni, naprokseeni, diklofenaakki, meloksikaami), lääkkeet, jotka alentavat verenpainetta (beetasalpaajat), aspiriini, litium, diabeteslääkkeitä (metformiini, glyburidi), kalium täydennykset (K-Dur, Klor-Con). Vuorovaikutus kahden lääkitys ei aina tarkoita, että sinun täytyy lopettaa yksi heistä. Kerro lääkärille kaikista reseptiä, over-the-counter, ja kasviperäisiä lääkkeitä käytät.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Lisir (Prinivil) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat vaikea huimaus, pyörtyminen.

Lisir (Prinivil) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta F (15-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä lääkkeitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Lisir