Ostaa ValavirOstaa Valavir ilman Reseptiä

Yleistä

Valavir on viruslääkkeitä, joka on määrätty hoitoon tietyntyyppisten viruksia ja epidemioita virusinfektioita. Tunnetuin näistä viruksen puhkeamisen kutsutaan herpes, kuten vyöruusu ja kylmä sores.This lääke auttaa vain estää taudin puhkeamista ja vähentää näitä oireita.

Valavir (Valtrex) Ajo

On suositeltavaa käyttää tätä lääkettä vain, koska se oli lääkärin määräämän, joka auttaa sinua saavuttamaan parhaat results.You tulisi aloittaa hoito ensimmäinen esiintymät oireita. Ota se ruoan kanssa tai ilman 8 tunnin välein (3 kertaa päivässä) yli ajan yhden viikon. Jos sinulla on oireita geneettinen herpes ota kahdesti päivässä 5 päivän ajan. Jos sinulla on oireita huuliherpes, ota se vain yhden päivän.

Valavir (Valtrex) Varotoimet

Älä käytä, jos sinulla on ongelmia immuunijärjestelmän, edennyt HIV-infektio tai oli luuydintä tai munuaisten transplantation.Take lääke kuin se oli määrätty ja vähentää tartuntariskiä kumppanisi . Älä ota tätä lääkettä, jos olet raskaana.

Vastapotilaalla on allergisia reaktioita ja munuaissairaus voi käyttää tätä lääkettä.

Mahdolliset haittavaikutukset

Valavir, kuten useimmat reseptillä lääkkeitä, voivat aiheuttaa haittavaikutuksia, jotka vaihtelevat hyvin vakava, kuten munuaisten vajaatoiminta, kouristukset ja kooma, lievä, kuten päänsärkyä, vatsakipua ja lievää huimausta. Joitakin muita mahdollisia haittavaikutuksia ovat masennus, oksentelu, hallusinaatiot, hutera liikkeitä, aggressiivinen käyttäytyminen ja vaikeuksia puhua kunnolla. Lisäksi se voi sisältää minkä tahansa allergisen reaktion. Jos saat selville ihottuma seurauksena lääkkeen, kova kutina, sekavuus, kuume, verta virtsassa tai keltaisuutta silmiin tai iholle, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja heti.

Huumeiden vuorovaikutus

Valavir yhteistyötä Probenecid (Benemid) ja simetidiini (Tagamet, Tagamet HB). Huomaa, että vuorovaikutus kahden lääkkeiden ei tarkoita, että sinun pitäisi lopettaa ottaen yksi heistä. Se on pakollinen kytkeä lääkäriltä

annos jää väliin

Jos unohdit ottaa annoksen ajallaan, tee se heti kun muistat. Mutta älä ota, jos se on liian myöhäistä tai melkein aika ottaa seuraava dose.Take teidän lääkeannoksia säännöllisin väliajoin. Älä ylitä annosta.

Valavir (Valtrex) Yliannostus

Kaikki tunnetut yliannostuksen oireita. Jos uskot se neuvotella lääkärin pakollinen.

Valavir (Valtrex) Varastointi

säilytettäväksi huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta F (15-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet. Heitä pois päätyttyä.

Huomaa

tiedot esillä sivustolla on luonteeltaan yleinen. Huomautus ota tätä tietoa ei voi käyttää itsensä hoitoon ja itse diagnoosi. Sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa tai terveydenhuollon neuvonantaja koskevat erityiset ohjeet kuntoa. Tieto on luotettavaa, mutta myöntävät, se voisi olla virheitä. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista vahingoista, jotka aiheutuvat muiden tämän tiedon sivustolla ja myös seurauksista itsehoidolla.

Ostaa Valavir