Ostaa AlagraOstaa Alagra ilman Reseptiä

Yleistä

Alagra on antihistamiini, joka vähentää vaikutuksia luonnollisen kemiallisen histamiinia kehossa. Vaikuttava aine on feksofenadiinia. Sitä käytetään hoitoon oireiden kausiluonteisen allergiat (heinänuha) aikuisilla ja lapsilla. Alagra käytetään myös hoitoon ihon kutina ja nokkosihottuma aiheuttama sairaus nimeltä krooninen idiopaattinen urtikaria.

Alagra (Allegra) Ajo

Käytä Alagra täsmälleen lääkärin määräämiä. Ota se lasillinen vettä tyhjään vatsaan, vähintään 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen. Älä käytä muuta nestettä. Älä nielemään tabletin kokonaisena. Anna sen liueta suussa pureskelematta. Älä koskaan ota enemmän lääkkeitä kuin lääkäri on määrännyt. Vuodenaikojen allergiat Suositeltu annos aikuisille ja lapsille 12-vuotiaita on 60 mg kahdesti vuorokaudessa tai 180 mg kerran vuorokaudessa. Lapsille 6-11 vuotiaille tulisi antaa 30 mg kahdesti vuorokaudessa. Kroonisen nokkosihottuma, aikuisille ja lapsille 12-vuotiaita tai vanhempia tulisi käyttää 60 mg kahdesti päivässä, ja lapsille 6-11-vuotiaat saavat käyttää 30 mg kahdesti vuorokaudessa.

Alagra (Allegra) Varotoimet

Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini ja rohdosvalmisteita. Vältä antasidit 15 minuutin kuluessa ennen tai jälkeen lääkityksen, juo hedelmämehuja (kuten omena, appelsiini tai greippi). Antasidit ja hedelmämehuja voi vaikeuttaa laitoksen absorboida Alagra. Vältä muita kylmä tai allergia lääkkeitä, ellei lääkäri ole niin määrännyt.

VastaVältä jos sinulla on allerginen reaktio komponenttien lääkkeen tai munuaissairaus. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät. Älä anna tätä lääkettä lapselle ilman lääkärin suostumusta.

Alagra (Allegra) Mahdollista sivuvaikutus

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on nokkosihottuma, kuume, kasvojen, huulten, särky, hengitysvaikeudet, yskä. Vähemmän vakavia Alagra haittavaikutuksia voivat olla: kuukautiskipuja, lihaskivut, ripuli, uneliaisuus, selkäkipu, vatsavaivat, pahoinvointi. Lopeta Alagra ja soittaa lääkärille, jos koet yksi heistä.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti erytromysiinin tai ketokonatsolin. Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille, jos käytät säännöllisesti muita lääkkeitä, jotka tekevät sinusta unelias (rauhoittavia lääkkeitä, unilääkkeitä, lihas relaxers, allergialääkkeitä).

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Alagra (Allegra) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat suun kuivuminen, huimaus tai uneliaisuus.

Alagra (Allegra) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 68-77 astetta F (20-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä lääkkeitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Alagra