Ostaa Rabec (Aciphex) ilman Reseptiä

Rabec (Aciphex)
Rabec on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Rabee-isr (Aciphex) ilman Reseptiä

Rabee-isr (Aciphex)
Rabee-isr on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Rabeloc (Aciphex) ilman Reseptiä

Rabeloc (Aciphex)
Rabeloc on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Rabemac (Aciphex) ilman Reseptiä

Rabemac (Aciphex)
Rabemac on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Rabeprazol (Aciphex) ilman Reseptiä

Rabeprazol (Aciphex)
Rabeprazol on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Rabeprazole (Aciphex) ilman Reseptiä

Rabeprazole (Aciphex)
Rabeprazole on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Rabeprazolum (Aciphex) ilman Reseptiä

Rabeprazolum (Aciphex)
Rabeprazolum on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Rabibit (Aciphex) ilman Reseptiä

Rabibit (Aciphex)
Rabibit on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Rabibit-d (Aciphex) ilman Reseptiä

Rabibit-d (Aciphex)
Rabibit-d on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Rabibit-isr (Aciphex) ilman Reseptiä

Rabibit-isr (Aciphex)
Rabibit-isr on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Rabium (Aciphex) ilman Reseptiä

Rabium (Aciphex)
Rabium on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Raipeck (Etodolac) ilman Reseptiä

Raipeck (Etodolac)
Etodolaakki käytetään lievittää kipua eri olosuhteissa. Se vähentää myös kipua, turvotusta ja nivelten jäykkyyttä niveltulehdus.
saada lisätietoja...

Ostaa Raloxifene (Evista) ilman Reseptiä

Raloxifene (Evista)
Raloxifene käytetään hoitamaan tai ehkäisemään osteoporoosia ja vähentämään riskiä invasiivisen rintasyövän postmenopausaalisilla naisilla.
saada lisätietoja...

Ostaa Raloxifeno (Evista) ilman Reseptiä

Raloxifeno (Evista)
Raloxifeno käytetään hoitamaan tai ehkäisemään osteoporoosia ja vähentämään riskiä invasiivisen rintasyövän postmenopausaalisilla naisilla.
saada lisätietoja...

Ostaa Raloxifenum (Evista) ilman Reseptiä

Raloxifenum (Evista)
Raloxifenum käytetään hoitamaan tai ehkäisemään osteoporoosia ja vähentämään riskiä invasiivisen rintasyövän postmenopausaalisilla naisilla.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramace (Altace) ilman Reseptiä

Ramace (Altace)
Ramace on ACE: n estäjä ja käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) tai sydämen vajaatoimintaa, ja parantaa selviytymisen jälkeen sydänkohtaukseen.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramartan (Diovan hct) ilman Reseptiä

Ramartan (Diovan hct)
Ramartan on yhdistelmävalmiste, joka sisältää kaksi lääkitys: valsartaani ja hydroklooritiatsidi. Sitä käytetään korkean verenpaineen hoitoon.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramasar (Altace) ilman Reseptiä

Ramasar (Altace)
Ramasar on ACE: n estäjä ja käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) tai sydämen vajaatoimintaa, ja parantaa selviytymisen jälkeen sydänkohtaukseen.
saada lisätietoja...

Ostaa Rami-q Comp (Altace) ilman Reseptiä

Rami-q Comp (Altace)
Rami-q Comp on ACE: n estäjä ja käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) tai sydämen vajaatoimintaa, ja parantaa selviytymisen jälkeen sydänkohtaukseen.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramibasics (Altace) ilman Reseptiä

Ramibasics (Altace)
Ramibasics on ACE: n estäjä ja käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) tai sydämen vajaatoimintaa, ja parantaa selviytymisen jälkeen sydänkohtaukseen.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramicard (Altace) ilman Reseptiä

Ramicard (Altace)
Ramicard on ACE: n estäjä ja käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) tai sydämen vajaatoimintaa, ja parantaa selviytymisen jälkeen sydänkohtaukseen.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramiclair (Altace) ilman Reseptiä

Ramiclair (Altace)
Ramiclair on ACE: n estäjä ja käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) tai sydämen vajaatoimintaa, ja parantaa selviytymisen jälkeen sydänkohtaukseen.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramicomp (Altace) ilman Reseptiä

Ramicomp (Altace)
Ramicomp on ACE: n estäjä ja käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) tai sydämen vajaatoimintaa, ja parantaa selviytymisen jälkeen sydänkohtaukseen.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramicor (Altace) ilman Reseptiä

Ramicor (Altace)
Ramicor on ACE: n estäjä ja käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) tai sydämen vajaatoimintaa, ja parantaa selviytymisen jälkeen sydänkohtaukseen.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramifin (Altace) ilman Reseptiä

Ramifin (Altace)
Ramifin on ACE: n estäjä ja käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) tai sydämen vajaatoimintaa, ja parantaa selviytymisen jälkeen sydänkohtaukseen.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramigamma (Altace) ilman Reseptiä

Ramigamma (Altace)
Ramigamma on ACE: n estäjä ja käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) tai sydämen vajaatoimintaa, ja parantaa selviytymisen jälkeen sydänkohtaukseen.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramilich (Altace) ilman Reseptiä

Ramilich (Altace)
Ramilich on ACE: n estäjä ja käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) tai sydämen vajaatoimintaa, ja parantaa selviytymisen jälkeen sydänkohtaukseen.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramipril (Altace) ilman Reseptiä

Ramipril (Altace)
Ramipril on ACE: n estäjä ja käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) tai sydämen vajaatoimintaa, ja parantaa selviytymisen jälkeen sydänkohtaukseen.
saada lisätietoja...

Ostaa Ramprazole (Aciphex) ilman Reseptiä

Ramprazole (Aciphex)
Ramprazole on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Raniclor (Cefaclor) ilman Reseptiä

Raniclor (Cefaclor)
Raniclor on toisen sukupolven kefalosporiiniantibiootti käytetään aiheuttamien infektioiden hoitoon gram-positiivisia ja gram-negatiivisten bakteerien, kuten keuhkokuume, STREP kurkun, staph infektioita, tonsilliitti, keuhkoputkentulehdus, välikorvatulehdus, erilaisia ​​ihotulehduksia, tippuri, virtsatietulehdus .
saada lisätietoja...

Ostaa Raniplex (Zantac) ilman Reseptiä

Raniplex (Zantac)
Raniplex käytetään hoitoon ja ehkäisyyn haavaumia mahassa ja suolistossa, Zollinger-Ellisonin oireyhtymä ja refluksitauti (GERD).
saada lisätietoja...

Ostaa Ranitic (Zantac) ilman Reseptiä

Ranitic (Zantac)
Ranitic käytetään hoitoon ja ehkäisyyn haavaumia mahassa ja suolistossa, Zollinger-Ellisonin oireyhtymä ja refluksitauti (GERD).
saada lisätietoja...

Ostaa Ranitidina (Zantac) ilman Reseptiä

Ranitidina (Zantac)
Ranitidina käytetään hoitoon ja ehkäisyyn haavaumia mahassa ja suolistossa, Zollinger-Ellisonin oireyhtymä ja refluksitauti (GERD).
saada lisätietoja...

Ostaa Ranitidine (Zantac) ilman Reseptiä

Ranitidine (Zantac)
Ranitidine käytetään hoitoon ja ehkäisyyn haavaumia mahassa ja suolistossa, Zollinger-Ellisonin oireyhtymä ja refluksitauti (GERD).
saada lisätietoja...

Ostaa Ranitidinum (Zantac) ilman Reseptiä

Ranitidinum (Zantac)
Ranitidinum käytetään hoitoon ja ehkäisyyn haavaumia mahassa ja suolistossa, Zollinger-Ellisonin oireyhtymä ja refluksitauti (GERD).
saada lisätietoja...

Ostaa Rantec (Zantac) ilman Reseptiä

Rantec (Zantac)
Rantec käytetään hoitoon ja ehkäisyyn haavaumia mahassa ja suolistossa, Zollinger-Ellisonin oireyhtymä ja refluksitauti (GERD).
saada lisätietoja...

Ostaa Rapilin (Prandin) ilman Reseptiä

Rapilin (Prandin)
Rapilin on suun kautta diabeteksen lääke, joka auttaa hallitsemaan verensokeria stimuloimalla kehon tuottamaan enemmän insuliinia.
saada lisätietoja...

Ostaa Rapivir (Valtrex) ilman Reseptiä

Rapivir (Valtrex)
Rapivir on viruslääkkeitä, joka on määrätty hoitoon tietyntyyppisten viruksia ja epidemioita virusinfektioiden, kuten herpes, kuten vyöruusu ja huuliherpes.
saada lisätietoja...

Ostaa Razadyne (Reminyl) ilman Reseptiä

Razadyne (Reminyl)
Razadynein hoidetaan oireita lievää tai kohtalaista Alzheimerin tautia estämällä jakautuminen asetyylikoliini.
saada lisätietoja...

Ostaa Razo (Aciphex) ilman Reseptiä

Razo (Aciphex)
Razo on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Re-azo (Pyridium) ilman Reseptiä

Re-azo (Pyridium)
Re-azo on kipulääkettä, joka vaikuttaa alempi osa virtsateiden. Sitä käytetään kivun hoitoon, polttava, lisääntynyt virtsaaminen, ja lisääntynyt virtsaamistarve.
saada lisätietoja...

Ostaa Rebamol (Robaxin) ilman Reseptiä

Rebamol (Robaxin)
Rebamol on lihas heikkeneminen.
saada lisätietoja...

Ostaa Rebetol ilman Reseptiä

Rebetol
Rebetol on viruslääkkeitä käytetään yhdessä interferoni kroonisen hepatiitti C: n
saada lisätietoja...

Ostaa Rebile (Aciphex) ilman Reseptiä

Rebile (Aciphex)
Rebile on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Rebilex-dsr (Aciphex) ilman Reseptiä

Rebilex-dsr (Aciphex)
Rebilex-dsr on protonipumpun estäjä, jota käytetään hoitamaan refluksitauti ja muut olosuhteet, joihin liittyy liiallista mahahapon.
saada lisätietoja...

Ostaa Recit (Strattera) ilman Reseptiä

Recit (Strattera)
Recit käytetään ylivilkkaushäiriön hoitoa.
saada lisätietoja...

Ostaa Reclomide (Reglan) ilman Reseptiä

Reclomide (Reglan)
Reclomide käytetään närästyksen aiheuttamat refluksitauti ja kohtelemaan gastropareesi diabeetikoilla.
saada lisätietoja...

Ostaa Redap (Differin) ilman Reseptiä

Redap (Differin)
Redap on retinoidia jota hoidetaan yhteisiä muotoja akne vähentämällä akne-esti öljyn rauhaset.
saada lisätietoja...

Ostaa Redomex (Elavil) ilman Reseptiä

Redomex (Elavil)
Redomex on määrätty hoitoon pakko-oireinen häiriö.
saada lisätietoja...

Ostaa Redupar (Arava) ilman Reseptiä

Redupar (Arava)
Redupar käytetään nivelreuman hoitoon, vähentää nivelvaurio, estää hylkääminen elinsiirto heikentämällä immuunijärjestelmää ja vähentää turvotusta (tulehdusta).
saada lisätietoja...

Ostaa Refusal (Antabuse) ilman Reseptiä

Refusal (Antabuse)
Antabus on lääke, jota käytetään hoitoon krooninen alkoholismi.
saada lisätietoja...

Ostaa Regalis (Cialis) ilman Reseptiä

Regalis (Cialis)
Regalis auttaa sinua parantamaan erektiota yhdynnässä.
saada lisätietoja...

Ostaa Regan (Prandin) ilman Reseptiä

Regan (Prandin)
Regan on suun kautta diabeteksen lääke, joka auttaa hallitsemaan verensokeria stimuloimalla kehon tuottamaan enemmän insuliinia.
saada lisätietoja...

Ostaa Reglan ilman Reseptiä

Reglan
Reglan käytetään närästyksen aiheuttamat refluksitauti ja kohtelemaan gastropareesi diabeetikoilla.
saada lisätietoja...

Ostaa Reglin (Prandin) ilman Reseptiä

Reglin (Prandin)
Reglin on suun kautta diabeteksen lääke, joka auttaa hallitsemaan verensokeria stimuloimalla kehon tuottamaan enemmän insuliinia.
saada lisätietoja...

Ostaa Regonol (Mestinon) ilman Reseptiä

Regonol (Mestinon)
Regonol hoidetaan oireita myasthenia gravis vaikuttamalla kemikaaleja elin, joka osallistuu communciation välillä hermoimpulssien ja lihasten liikkuvuutta.
saada lisätietoja...

Ostaa Relafen ilman Reseptiä

Relafen
Relafen on steroideihin tulehduskipulääke, jota käytetään vähentämään kipua, turvotusta ja nivelten jäykkyyttä niveltulehdus.
saada lisätietoja...

Ostaa Relokap (Naprosyn) ilman Reseptiä

Relokap (Naprosyn)
Relokap käytetään kivun hoitoon tai tulehduksen aiheuttama niveltulehdus, selkärankareuma, jännetulehdus, bursiitti, kihti, tai kuukautiskipuja vähentämällä hormoneja, jotka aiheuttavat tulehdusta ja kipua kehon.
saada lisätietoja...

Ostaa Remeron ilman Reseptiä

Remeron
Remeron on tetrasyklinen masennuslääke, jota käytetään hoitoon tietyntyyppisen masennuksen kutsutaan masennustila.
saada lisätietoja...

Ostaa Reminyl ilman Reseptiä

Reminyl
Reminylin hoidetaan oireita lievää tai kohtalaista Alzheimerin tautia estämällä jakautuminen asetyylikoliini.
saada lisätietoja...

Ostaa Remizeral (Exelon) ilman Reseptiä

Remizeral (Exelon)
Remizeral on asetyylikoliiniesteraasin estäjä, jota käytetään lievän tai kohtalaista aiheuttama dementia Alzheimerin tauti tai Parkinsonin tauti.
saada lisätietoja...

Ostaa Renedil (Plendil) ilman Reseptiä

Renedil (Plendil)
Renedil on kalsiumkanavan salpaaja, jota käytetään korkean verenpaineen hoitoon ja estämään rintakipu (angina pectoris) rentouttava verisuonia ja vähentää työmäärää sydämen.
saada lisätietoja...

Ostaa Rentibloc (Betapace) ilman Reseptiä

Rentibloc (Betapace)
Rentibloc on beetasalpaaja, joka on määrätty hoitoon eteisvärinän tai eteislepatuksen ja muita epäsäännöllisiä sydämen rytmejä.
saada lisätietoja...

Ostaa Reodon (Prandin) ilman Reseptiä

Reodon (Prandin)
Reodon on suun kautta diabeteksen lääke, joka auttaa hallitsemaan verensokeria stimuloimalla kehon tuottamaan enemmän insuliinia.
saada lisätietoja...

Ostaa Reosto ilman Reseptiä

Reosto
Reosto estää luun resorptiota ja edistää luuston kasvua, lisää luun massa. Se auttaa lievittämään kipua luut aiheuttama osteoporoosi tai murtumia.
saada lisätietoja...

Ostaa Repaglid (Prandin) ilman Reseptiä

Repaglid (Prandin)
Repaglid on suun kautta diabeteksen lääke, joka auttaa hallitsemaan verensokeria stimuloimalla kehon tuottamaan enemmän insuliinia.
saada lisätietoja...

Ostaa Repaglinid (Prandin) ilman Reseptiä

Repaglinid (Prandin)
Repaglinid on suun kautta diabeteksen lääke, joka auttaa hallitsemaan verensokeria stimuloimalla kehon tuottamaan enemmän insuliinia.
saada lisätietoja...

Ostaa Repaglinida (Prandin) ilman Reseptiä

Repaglinida (Prandin)
Repaglinida on suun kautta diabeteksen lääke, joka auttaa hallitsemaan verensokeria stimuloimalla kehon tuottamaan enemmän insuliinia.
saada lisätietoja...

Ostaa Repaglinide (Prandin) ilman Reseptiä

Repaglinide (Prandin)
Repaglinide on suun kautta diabeteksen lääke, joka auttaa hallitsemaan verensokeria stimuloimalla kehon tuottamaan enemmän insuliinia.
saada lisätietoja...

Ostaa Repaglinidum (Prandin) ilman Reseptiä

Repaglinidum (Prandin)
Repaglinidum on suun kautta diabeteksen lääke, joka auttaa hallitsemaan verensokeria stimuloimalla kehon tuottamaan enemmän insuliinia.
saada lisätietoja...

Ostaa Requip ilman Reseptiä

Requip
Requip käytetään kattamaan puute dopamiinin ja lievittää oireita, kuten Parkinsonin taudin, kuten jäykkyyttä, vapinaa, lihaskouristuksia, ja huono lihasten hallintaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Requiver (Requip) ilman Reseptiä

Requiver (Requip)
Requiver käytetään kattamaan puute dopamiinin ja lievittää oireita, kuten Parkinsonin taudin, kuten jäykkyyttä, vapinaa, lihaskouristuksia, ja huono lihasten hallintaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Resatarhinobros (Rhinocort) ilman Reseptiä

Resatarhinobros (Rhinocort)
Resatarhinobros on lääkitys, joka kuuluu luokkaan kortikosteroideja. Se on määrätty ehkäisyyn ja vapauttamaan heinänuha.
saada lisätietoja...

Ostaa Reslin (Desyrel) ilman Reseptiä

Reslin (Desyrel)
Reslin on masennuslääkkeenä. Sitä käytetään masennuksen hoitoon.
saada lisätietoja...

Ostaa Respol (Nolvadex) ilman Reseptiä

Respol (Nolvadex)
Respol kuuluu luokkaan anti-estrogeenit. Lääke on määrätty rintasyövän hoitoon.
saada lisätietoja...

Ostaa Respontin (Atrovent) ilman Reseptiä

Respontin (Atrovent)
Respontin hoidetaan kouristukset keuhkoihin liittyvä krooninen keuhkoahtaumatauti, mukaan lukien krooninen keuhkoputkentulehdus ja keuhkolaajentuma.
saada lisätietoja...

Ostaa Resporito (Trandate) ilman Reseptiä

Resporito (Trandate)
Resporito on beetasalpaaja, jota käytetään korkean verenpaineen hoitoon estämällä toiminnan adrenaliinia sydämeen ja verisuoniin.
saada lisätietoja...

Ostaa Retin-A ilman Reseptiä

Retin-A
Retin-on määrätty akne vulgaris ja keratosis pilaris hoito.
saada lisätietoja...

Ostaa Retrovir ilman Reseptiä

Retrovir
Retrovirin on viruslääkkeitä, jota käytetään HIV-infektion hoitoon tai AIDS estämällä prosessi HIV tarvitsee voidakseen lisääntyä.
saada lisätietoja...

Ostaa Revatio ilman Reseptiä

Revatio
Revatio on määrätty hoitoon keuhkoverenpainetauti ja erektiohäiriöitä.
saada lisätietoja...

Ostaa Revectina (Stromectol) ilman Reseptiä

Revectina (Stromectol)
Revectina on määrätty hoitoon tiettyjen lois Suolinkaistartuntojen.
saada lisätietoja...

Ostaa Revia ilman Reseptiä

Revia
Revia on määrätty estämään huumeiden tai alkoholin väärinkäyttö.
saada lisätietoja...

Ostaa Rexinth (Hydrea) ilman Reseptiä

Rexinth (Hydrea)
Rexinth käytetään melanooman hoitoon, krooninen myelosyyttileukemia, munasarjasyöpä, ja ensisijainen okasolu- (iho) syöpä pään ja kaulan, sirppisoluanemia.
saada lisätietoja...

Ostaa Rexivin (Robaxin) ilman Reseptiä

Rexivin (Robaxin)
Rexivin on lihas heikkeneminen.
saada lisätietoja...

Ostaa Rezult (Avandia) ilman Reseptiä

Rezult (Avandia)
Rezult on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rhinocort ilman Reseptiä

Rhinocort
Rhinocort on lääkitys, joka kuuluu luokkaan kortikosteroideja. Se on määrätty ehkäisyyn ja vapauttamaan heinänuha.
saada lisätietoja...

Ostaa Rhinocort Aqua (Rhinocort) ilman Reseptiä

Rhinocort Aqua (Rhinocort)
Rhinocort Aqua on lääkitys, joka kuuluu luokkaan kortikosteroideja. Se on määrätty ehkäisyyn ja vapauttamaan heinänuha.
saada lisätietoja...

Ostaa Ribapak (Copegus) ilman Reseptiä

Ribapak (Copegus)
Ribapakilla on viruslääkkeitä, jota käytetään yhdessä interferonin kroonisen C-hepatiitin auttamalla immuunijärjestelmää taistelemaan hepatiitti C-virus.
saada lisätietoja...

Ostaa Ribasphere (Copegus) ilman Reseptiä

Ribasphere (Copegus)
Ribasphereilla on viruslääkkeitä, jota käytetään yhdessä interferonin kroonisen C-hepatiitin auttamalla immuunijärjestelmää taistelemaan hepatiitti C-virus.
saada lisätietoja...

Ostaa Ribatab (Copegus) ilman Reseptiä

Ribatab (Copegus)
Ribatabilla on viruslääkkeitä, jota käytetään yhdessä interferonin kroonisen C-hepatiitin auttamalla immuunijärjestelmää taistelemaan hepatiitti C-virus.
saada lisätietoja...

Ostaa Ribavirin (Copegus) ilman Reseptiä

Ribavirin (Copegus)
Ribavirinilla on viruslääkkeitä, jota käytetään yhdessä interferonin kroonisen C-hepatiitin auttamalla immuunijärjestelmää taistelemaan hepatiitti C-virus.
saada lisätietoja...

Ostaa Richstatin (Crestor) ilman Reseptiä

Richstatin (Crestor)
Richstatin käytetään kohonneen kolesterolin ja vähentää sydänkohtauksia, aivohalvaus, ja pallolaajennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Ridazin (Mellaril) ilman Reseptiä

Ridazin (Mellaril)
Meilarii on antipsykoottisen lääkityksen ryhmässä huumeita kutsutaan fenotiatsiinit, joita käytetään hoidettaessa psykoottisia häiriöitä, kuten skitsofreniaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Risnia ilman Reseptiä

Risnia
Risperidoni, jota käytetään hoitoon tiettyjen mielenterveyden ja mielialahäiriöitä, kuten skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö (maanis-depressiivisen häiriön) ja ärtyneisyys liittyvät autismi.
saada lisätietoja...

Ostaa Risperdal ilman Reseptiä

Risperdal
Risperdal on epätyypillinen psykoosilääke. Sitä käytetään skitsofrenian hoitoon ja oireiden maaninen masennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Risperidone (Risperdal) ilman Reseptiä

Risperidone (Risperdal)
Risperidone on epätyypillinen psykoosilääke. Sitä käytetään skitsofrenian hoitoon ja oireiden maaninen masennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Ritvir (Retrovir) ilman Reseptiä

Ritvir (Retrovir)
Ritvirin on viruslääkkeitä, jota käytetään HIV-infektion hoitoon tai AIDS estämällä prosessi HIV tarvitsee voidakseen lisääntyä.
saada lisätietoja...

Ostaa Rivadem (Exelon) ilman Reseptiä

Rivadem (Exelon)
Rivadem on asetyylikoliiniesteraasin estäjä, jota käytetään lievän tai kohtalaista aiheuttama dementia Alzheimerin tauti tai Parkinsonin tauti.
saada lisätietoja...

Ostaa Rivamer (Exelon) ilman Reseptiä

Rivamer (Exelon)
Rivamer on asetyylikoliiniesteraasin estäjä, jota käytetään lievän tai kohtalaista aiheuttama dementia Alzheimerin tauti tai Parkinsonin tauti.
saada lisätietoja...

Ostaa Rivasmine (Exelon) ilman Reseptiä

Rivasmine (Exelon)
Rivasmine on asetyylikoliiniesteraasin estäjä, jota käytetään lievän tai kohtalaista aiheuttama dementia Alzheimerin tauti tai Parkinsonin tauti.
saada lisätietoja...

Ostaa Rivastigmin (Exelon) ilman Reseptiä

Rivastigmin (Exelon)
Rivastigmin on asetyylikoliiniesteraasin estäjä, jota käytetään lievän tai kohtalaista aiheuttama dementia Alzheimerin tauti tai Parkinsonin tauti.
saada lisätietoja...

Ostaa Rivastigmina (Exelon) ilman Reseptiä

Rivastigmina (Exelon)
Rivastigmina on asetyylikoliiniesteraasin estäjä, jota käytetään lievän tai kohtalaista aiheuttama dementia Alzheimerin tauti tai Parkinsonin tauti.
saada lisätietoja...

Ostaa Rivastigmine (Exelon) ilman Reseptiä

Rivastigmine (Exelon)
Rivastigmine on asetyylikoliiniesteraasin estäjä, jota käytetään lievän tai kohtalaista aiheuttama dementia Alzheimerin tauti tai Parkinsonin tauti.
saada lisätietoja...

Ostaa Rivastigminum (Exelon) ilman Reseptiä

Rivastigminum (Exelon)
Rivastigminum on asetyylikoliiniesteraasin estäjä, jota käytetään lievän tai kohtalaista aiheuttama dementia Alzheimerin tauti tai Parkinsonin tauti.
saada lisätietoja...

Ostaa Rixil (Diovan hct) ilman Reseptiä

Rixil (Diovan hct)
Rixil on yhdistelmävalmiste, joka sisältää kaksi lääkitys: valsartaani ja hydroklooritiatsidi. Sitä käytetään korkean verenpaineen hoitoon.
saada lisätietoja...

Ostaa Rizatriptan (Maxalt) ilman Reseptiä

Rizatriptan (Maxalt)
Rizatriptan käytetään migreenin hoitoon päänsärkyä. Se vain hoitaa päänsärky, joka on jo alkanut.
saada lisätietoja...

Ostaa Robamol (Robaxin) ilman Reseptiä

Robamol (Robaxin)
Robamol on lihas heikkeneminen.
saada lisätietoja...

Ostaa Robaxin ilman Reseptiä

Robaxin
Robaxin on lihas heikkeneminen.
saada lisätietoja...

Ostaa Robinax (Robaxin) ilman Reseptiä

Robinax (Robaxin)
Robinax on lihas heikkeneminen.
saada lisätietoja...

Ostaa Robomol (Robaxin) ilman Reseptiä

Robomol (Robaxin)
Robomol on lihas heikkeneminen.
saada lisätietoja...

Ostaa Rocaltrol ilman Reseptiä

Rocaltrol
Rocaltrol on aktiivinen muoto D-vitamiinin hoidetaan kalsiumin puutteen kanssa hypoparatyroidismi ja metabolinen luuston sairaus Kroonisilla munuaisten vajaatoiminta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rode (Artane) ilman Reseptiä

Rode (Artane)
Artrane hoidetaan jäykkyys, vapina, kouristukset, ja huono lihasten hallintaa Parkinsonin taudin.
saada lisätietoja...

Ostaa Roglit (Avandia) ilman Reseptiä

Roglit (Avandia)
Roglit on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rolap (Nolvadex) ilman Reseptiä

Rolap (Nolvadex)
Rolap kuuluu luokkaan anti-estrogeenit. Lääke on määrätty rintasyövän hoitoon.
saada lisätietoja...

Ostaa Romerol (Avandia) ilman Reseptiä

Romerol (Avandia)
Romerol on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Ropark (Requip) ilman Reseptiä

Ropark (Requip)
Ropark käytetään kattamaan puute dopamiinin ja lievittää oireita, kuten Parkinsonin taudin, kuten jäykkyyttä, vapinaa, lihaskouristuksia, ja huono lihasten hallintaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Ropinal (Requip) ilman Reseptiä

Ropinal (Requip)
Ropinal käytetään kattamaan puute dopamiinin ja lievittää oireita, kuten Parkinsonin taudin, kuten jäykkyyttä, vapinaa, lihaskouristuksia, ja huono lihasten hallintaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Ropinirol (Requip) ilman Reseptiä

Ropinirol (Requip)
Ropinirol käytetään kattamaan puute dopamiinin ja lievittää oireita, kuten Parkinsonin taudin, kuten jäykkyyttä, vapinaa, lihaskouristuksia, ja huono lihasten hallintaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Ropinirole (Requip) ilman Reseptiä

Ropinirole (Requip)
Ropinirole käytetään kattamaan puute dopamiinin ja lievittää oireita, kuten Parkinsonin taudin, kuten jäykkyyttä, vapinaa, lihaskouristuksia, ja huono lihasten hallintaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Ropinirolum (Requip) ilman Reseptiä

Ropinirolum (Requip)
Ropinirolum käytetään kattamaan puute dopamiinin ja lievittää oireita, kuten Parkinsonin taudin, kuten jäykkyyttä, vapinaa, lihaskouristuksia, ja huono lihasten hallintaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Ropitor (Requip) ilman Reseptiä

Ropitor (Requip)
Ropitor käytetään kattamaan puute dopamiinin ja lievittää oireita, kuten Parkinsonin taudin, kuten jäykkyyttä, vapinaa, lihaskouristuksia, ja huono lihasten hallintaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosenda (Avandia) ilman Reseptiä

Rosenda (Avandia)
Rosenda on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosicon (Avandia) ilman Reseptiä

Rosicon (Avandia)
Rosicon on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosiglit (Avandia) ilman Reseptiä

Rosiglit (Avandia)
Rosiglit on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosiglitazon (Avandia) ilman Reseptiä

Rosiglitazon (Avandia)
Rosiglitazon on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosiglitazona (Avandia) ilman Reseptiä

Rosiglitazona (Avandia)
Rosiglitazona on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosiglitazone (Avandia) ilman Reseptiä

Rosiglitazone (Avandia)
Rosiglitazone on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosiglitazonum (Avandia) ilman Reseptiä

Rosiglitazonum (Avandia)
Rosiglitazonum on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosit (Avandia) ilman Reseptiä

Rosit (Avandia)
Rosit on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rositaz (Avandia) ilman Reseptiä

Rositaz (Avandia)
Rositaz on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosumed (Crestor) ilman Reseptiä

Rosumed (Crestor)
Rosumed käytetään kohonneen kolesterolin ja vähentää sydänkohtauksia, aivohalvaus, ja pallolaajennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosuva (Crestor) ilman Reseptiä

Rosuva (Crestor)
Rosuva käytetään kohonneen kolesterolin ja vähentää sydänkohtauksia, aivohalvaus, ja pallolaajennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosuvas (Crestor) ilman Reseptiä

Rosuvas (Crestor)
Rosuvas käytetään kohonneen kolesterolin ja vähentää sydänkohtauksia, aivohalvaus, ja pallolaajennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosuvast (Crestor) ilman Reseptiä

Rosuvast (Crestor)
Rosuvast käytetään kohonneen kolesterolin ja vähentää sydänkohtauksia, aivohalvaus, ja pallolaajennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosuvastatin (Crestor) ilman Reseptiä

Rosuvastatin (Crestor)
Rosuvastatin käytetään kohonneen kolesterolin ja vähentää sydänkohtauksia, aivohalvaus, ja pallolaajennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosuvastatina (Crestor) ilman Reseptiä

Rosuvastatina (Crestor)
Rosuvastatina käytetään kohonneen kolesterolin ja vähentää sydänkohtauksia, aivohalvaus, ja pallolaajennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosuvastatinum (Crestor) ilman Reseptiä

Rosuvastatinum (Crestor)
Rosuvastatinum käytetään kohonneen kolesterolin ja vähentää sydänkohtauksia, aivohalvaus, ja pallolaajennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosuvastin (Crestor) ilman Reseptiä

Rosuvastin (Crestor)
Rosuvastin käytetään kohonneen kolesterolin ja vähentää sydänkohtauksia, aivohalvaus, ja pallolaajennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Rosvel (Avandia) ilman Reseptiä

Rosvel (Avandia)
Rosvel on suullinen huume, joka vähentää veren glukoosin ja käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta.
saada lisätietoja...

Ostaa Roumin (Compazine) ilman Reseptiä

Roumin (Compazine)
Roumin on psykoosilääke, joka on käyttää vaikean pahoinvointi ja oksentelu, skitsofrenia, ahdistus.
saada lisätietoja...

Ostaa Rovartal (Crestor) ilman Reseptiä

Rovartal (Crestor)
Rovartal käytetään kohonneen kolesterolin ja vähentää sydänkohtauksia, aivohalvaus, ja pallolaajennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Rovast (Crestor) ilman Reseptiä

Rovast (Crestor)
Rovast käytetään kohonneen kolesterolin ja vähentää sydänkohtauksia, aivohalvaus, ja pallolaajennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Roxithromycin (Rulide) ilman Reseptiä

Roxithromycin (Rulide)
Roxithromycin on puolisynteettinen antibiootti, joka kuuluu lääkeryhmään nimeltään Makrolidien. Tämä lääke kohtelee sairauksien hengityselimiä (nielutulehdus, nielurisatulehdus, poskiontelotulehdus), virtsateiden ja pehmytkudosten infektiot.
saada lisätietoja...

Ostaa Rozavel (Crestor) ilman Reseptiä

Rozavel (Crestor)
Rozavel käytetään kohonneen kolesterolin ja vähentää sydänkohtauksia, aivohalvaus, ja pallolaajennus.
saada lisätietoja...

Ostaa Ruadan (Urispas) ilman Reseptiä

Ruadan (Urispas)
Ruadan on esto M-cholinoreceptors. Sitä käytetään hoitoon virtsarakon kouristukset ja lievittää oireita interstitiaalinen kystiitti, dysuria,, yövirtsaisuus, suprapubic kipua, taajuus ja inkontinenssi voi esiintyä kystiitti, eturauhastulehdus, virtsaputken ja urethrocystitis.
saada lisätietoja...

Ostaa Rulide ilman Reseptiä

Rulide
Rulide on puolisynteettinen antibiootti, joka kuuluu lääkeryhmään nimeltään Makrolidien. Tämä lääke kohtelee sairauksien hengityselimiä (nielutulehdus, nielurisatulehdus, poskiontelotulehdus), virtsateiden ja pehmytkudosten infektiot.
saada lisätietoja...

Ostaa Rumalaya ilman Reseptiä

Rumalaya
Rumalaya on sekoitettu sekoitus yrttejä, joilla ei ole värjäystä aineita tai kemikaaleja. Se ei aiheuta riippuvuutta. Sillä on kipua lievittävä ja niveltulehduksenvastaisena ominaisuuksia. Se tehoaa nivelrikko, fibrosiitti, jänne nyrjähdykset, pieni nivelsairaus, selkäkipu, kihti, nivelreuma, jäätynyt olkapää, spondyloosi. Se vähentää nivelten jäykkyyttä ja parantaa nivelten liikkuvuutta.
saada lisätietoja...

Ostaa Rumalaya ilman Reseptiä

Rumalaya
Rumalaya Fort on voimakas laajakirjoinen anodyne on immuunivastetta toimintaa. Se nopeuttaa tulehduksia estävä vaikutus. Se pystyy rauhoittaa akuutin kivun liikuntaelinten olosuhteet. Se vähentää nivelten jäykkyyttä, parantaa nivelten liikkuvuutta ja auttaa lihaksia olla joustava.
saada lisätietoja...

Ostaa Rumalef (Arava) ilman Reseptiä

Rumalef (Arava)
Rumalef käytetään nivelreuman hoitoon, vähentää nivelvaurio, estää hylkääminen elinsiirto heikentämällä immuunijärjestelmää ja vähentää turvotusta (tulehdusta).
saada lisätietoja...

Ostaa Rupox (Trileptal) ilman Reseptiä

Rupox (Trileptal)
Okskarbatsepiinilla on kouristuksia epilepsialääke ja mieliala-vakauttava lääkitys. Sitä käytetään ahdistuneisuuden, mielialahäiriöiden, hyvänlaatuinen moottori nykimisoireita.
saada lisätietoja...

Ostaa Rytmobeta (Betapace) ilman Reseptiä

Rytmobeta (Betapace)
Rytmobeta on beetasalpaaja, joka on määrätty hoitoon eteisvärinän tai eteislepatuksen ja muita epäsäännöllisiä sydämen rytmejä.
saada lisätietoja...