Ostaa Ucol (Detrol) ilman Reseptiä

Ucol (Detrol)
Ucol hoidetaan ihmisiä, joilla on yliaktiivinen rakot joilla on oireita kuten usein virtsaaminen, kiireellinen tai tahattomasti virtsaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Undepre (Desyrel) ilman Reseptiä

Undepre (Desyrel)
Undepre on masennuslääkkeenä. Sitä käytetään masennuksen hoitoon.
saada lisätietoja...

Ostaa Uniphyl Cr ilman Reseptiä

Uniphyl Cr
Uniphyl Kr aiheuttaa laajentuma keuhkoputkia rentouttava keuhkoputkien lihaksia. Se tehoaa astma, keuhkolaajentuma, ja keuhkoputkentulehdus. Se parantaa supistuminen suurten hengitys lihas тАУ palleaa ja vähentää vastauksen hengitysteiden ärsyttävät.
saada lisätietoja...

Ostaa Uniquin (Maxaquin) ilman Reseptiä

Uniquin (Maxaquin)
Uniquin on laaja-taajuuksien fluoroquinolone hoitoon käytettävä antibiootti virtsatietulehdukset, ihotulehduksia ja hengitystieinfektioita.
saada lisätietoja...

Ostaa Uniwarfin (Coumadin) ilman Reseptiä

Uniwarfin (Coumadin)
Uniwarfin on antikoagulantti, jota käytetään estämään sydänkohtauksia, aivohalvauksia ja veritulppa laskimoissa ja valtimoissa.
saada lisätietoja...

Ostaa Unixime (Suprax) ilman Reseptiä

Unixime (Suprax)
Unixime on antibakteerinen antibiootti kefalosporiini on aiheuttamien infektioiden hoidossa tietyt bakteerit.
saada lisätietoja...

Ostaa Urginol (Detrol) ilman Reseptiä

Urginol (Detrol)
Urginol hoidetaan ihmisiä, joilla on yliaktiivinen rakot joilla on oireita kuten usein virtsaaminen, kiireellinen tai tahattomasti virtsaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Uricon (Urispas) ilman Reseptiä

Uricon (Urispas)
Uricon on esto M-cholinoreceptors. Sitä käytetään hoitoon virtsarakon kouristukset ja lievittää oireita interstitiaalinen kystiitti, dysuria,, yövirtsaisuus, suprapubic kipua, taajuus ja inkontinenssi voi esiintyä kystiitti, eturauhastulehdus, virtsaputken ja urethrocystitis.
saada lisätietoja...

Ostaa Urinaron (Urispas) ilman Reseptiä

Urinaron (Urispas)
Urinaron on esto M-cholinoreceptors. Sitä käytetään hoitoon virtsarakon kouristukset ja lievittää oireita interstitiaalinen kystiitti, dysuria,, yövirtsaisuus, suprapubic kipua, taajuus ja inkontinenssi voi esiintyä kystiitti, eturauhastulehdus, virtsaputken ja urethrocystitis.
saada lisätietoja...

Ostaa Urisol (Urispas) ilman Reseptiä

Urisol (Urispas)
Urisol on esto M-cholinoreceptors. Sitä käytetään hoitoon virtsarakon kouristukset ja lievittää oireita interstitiaalinen kystiitti, dysuria,, yövirtsaisuus, suprapubic kipua, taajuus ja inkontinenssi voi esiintyä kystiitti, eturauhastulehdus, virtsaputken ja urethrocystitis.
saada lisätietoja...

Ostaa Urispadol (Urispas) ilman Reseptiä

Urispadol (Urispas)
Urispadol on esto M-cholinoreceptors. Sitä käytetään hoitoon virtsarakon kouristukset ja lievittää oireita interstitiaalinen kystiitti, dysuria,, yövirtsaisuus, suprapubic kipua, taajuus ja inkontinenssi voi esiintyä kystiitti, eturauhastulehdus, virtsaputken ja urethrocystitis.
saada lisätietoja...

Ostaa Urispas ilman Reseptiä

Urispas
Urispas on esto M-cholinoreceptors. Sitä käytetään hoitoon virtsarakon kouristukset ja lievittää oireita interstitiaalinen kystiitti, dysuria,, yövirtsaisuus, suprapubic kipua, taajuus ja inkontinenssi voi esiintyä kystiitti, eturauhastulehdus, virtsaputken ja urethrocystitis.
saada lisätietoja...

Ostaa Uro (Pyridium) ilman Reseptiä

Uro (Pyridium)
Uro on kipulääkettä, joka vaikuttaa alempi osa virtsateiden. Sitä käytetään kivun hoitoon, polttava, lisääntynyt virtsaaminen, ja lisääntynyt virtsaamistarve.
saada lisätietoja...

Ostaa Urodine (Pyridium) ilman Reseptiä

Urodine (Pyridium)
Urodine on kipulääkettä, joka vaikuttaa alempi osa virtsateiden. Sitä käytetään kivun hoitoon, polttava, lisääntynyt virtsaaminen, ja lisääntynyt virtsaamistarve.
saada lisätietoja...

Ostaa Uroflam (Pyridium) ilman Reseptiä

Uroflam (Pyridium)
Uroflam on kipulääkettä, joka vaikuttaa alempi osa virtsateiden. Sitä käytetään kivun hoitoon, polttava, lisääntynyt virtsaaminen, ja lisääntynyt virtsaamistarve.
saada lisätietoja...

Ostaa Uroflow (Detrol) ilman Reseptiä

Uroflow (Detrol)
Uroflow hoidetaan ihmisiä, joilla on yliaktiivinen rakot joilla on oireita kuten usein virtsaaminen, kiireellinen tai tahattomasti virtsaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Urogesic (Pyridium) ilman Reseptiä

Urogesic (Pyridium)
Urogesic on kipulääkettä, joka vaikuttaa alempi osa virtsateiden. Sitä käytetään kivun hoitoon, polttava, lisääntynyt virtsaaminen, ja lisääntynyt virtsaamistarve.
saada lisätietoja...

Ostaa Uron (Urispas) ilman Reseptiä

Uron (Urispas)
Uron on esto M-cholinoreceptors. Sitä käytetään hoitoon virtsarakon kouristukset ja lievittää oireita interstitiaalinen kystiitti, dysuria,, yövirtsaisuus, suprapubic kipua, taajuus ja inkontinenssi voi esiintyä kystiitti, eturauhastulehdus, virtsaputken ja urethrocystitis.
saada lisätietoja...

Ostaa Uropirid (Pyridium) ilman Reseptiä

Uropirid (Pyridium)
Uropirid on kipulääkettä, joka vaikuttaa alempi osa virtsateiden. Sitä käytetään kivun hoitoon, polttava, lisääntynyt virtsaaminen, ja lisääntynyt virtsaamistarve.
saada lisätietoja...

Ostaa Uropyrin (Pyridium) ilman Reseptiä

Uropyrin (Pyridium)
Uropyrin on kipulääkettä, joka vaikuttaa alempi osa virtsateiden. Sitä käytetään kivun hoitoon, polttava, lisääntynyt virtsaaminen, ja lisääntynyt virtsaamistarve.
saada lisätietoja...

Ostaa Urotrol (Detrol) ilman Reseptiä

Urotrol (Detrol)
Urotrol hoidetaan ihmisiä, joilla on yliaktiivinen rakot joilla on oireita kuten usein virtsaaminen, kiireellinen tai tahattomasti virtsaa.
saada lisätietoja...

Ostaa Uroxatral ilman Reseptiä

Uroxatral
Uroxatral on alfa esto jota käytetään hoitoon eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun rentouttava lihaksia virtsarakon kaulan ja eturauhasen.
saada lisätietoja...

Ostaa Urso ilman Reseptiä

Urso
Urso hoidetaan pienet sappikivet ihmisiä, jotka eivät voi olla sappirakon leikkaus, ja estää sappikivet ylipainoisille potilaille käynnissä nopea laihtuminen ja hoitoon ensisijainen maksakirroosi.
saada lisätietoja...