Ostaa AlfusinOstaa Alfusin ilman Reseptiä

Yleistä

Alfusin on ryhmä huumeita kutsutaan alfa-adrenergiset salpaajat, joka toimii lieventämällä lihaksia virtsarakon kaulan ja eturauhasen. Sitä käytetään oireiden hoitoon eturauhanen kunnossa kutsutaan hyvänlaatuinen eturauhasen liikakasvu.

Alfusin (Uroxatral) Ajo

Ota Alfusin täsmälleen lääkärin määräämiä. Suositeltu annostus on yksi tabletti (10 mg) kerran vuorokaudessa aterian jälkeen. Sinun tulisi aina ottaa Alfusin saman aterian jälkeen joka päivä. Kun se tyhjään vatsaan voi vähentää imeytymistä tämän lääkkeen ja vähentää sen tehokkuutta.

Alfusin (Uroxatral) Varotoimet

Ennen Alfusin sinun pitäisi keskustella lääkärisi kanssa, jos sinulla on maksasairaus, maksan vajaatoiminta, maksakirroosi, hepatiitti, eturauhanen ongelmia, sydänvaivoja, rintakipu (angina pectoris), matala verenpaine (hypotensio), munuaissairaus, munuaisten vajaatoiminta. Anna terveydenhuollon tarjoaja tietää, jos olet raskaana tai imetät. Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta. Älä aja tai suorittaa tehtäviä, jotka vaativat tarkkaavaisuutta. Rajoittaa alkoholijuomia. Älä syö greippiä tai juo greippimehua. Greippimehua voivat lisätä tiettyjen lääkkeiden verenkiertoon. Nouse ylös hitaasti noustessa istuma-tai makuuasennossa.

VastaÄlä ota Alfusin jos olet allerginen sille, alfutsosiinihydrokloridi, tai jokin toimeton osien lääkettä, tai jos sinulla on keskivaikea tai vaikea maksasairaus tai otat tiettyjä lääkkeitä, jotka parantavat huomattavasti taso Alfusin veressä (antifungaalista lääkkeitä tai proteaasinestäjät).

Alfusin (Uroxatral) Mahdollista sivuvaikutus

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on huimausta, pyörrytystä, päänsärkyä, peniksen erektio on kivulias ja kestää 4 tuntia tai kauemmin, vähentynyt seksuaalinen kyky, hengitysvaikeudet, nokkosihottuma, kasvojen, huulten , kielen, väsymys, heikkous, vaikea vatsakipu, keltaisuus silmien tai ihon kanssa, jatkuvaa pahoinvointia, oksentelua, tumma virtsa, kurkkukipu, yskä, vuotava tai tukkoinen nenä, epäsäännöllinen syke, rintakipu. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti: HIV / AIDS lääkkeet (ritonaviiri, indinaviiri, atatsanaviirin, delaviridiinin), sydämen tai verenpaineen lääkitys (metoprololi, bumetanidi, triamtereeni), nitraatti sydän lääkkeitä (nitroglyseriini, isosorbidimononitraatti), antifungaalista lääkkeet (vorikonatsoli, itrakonatsoli, flukonatsoli, ketokonatsoli), antibiootteja (klaritromysiini, telitromysiini, erytromysiini), masennuslääkkeet (imipramiinia, doksepiini, amitriptyliini, nortriptyliini), steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (selekoksibi, etodolaakin, diklofenaakki, ibuprofeeni, indometasiini), beetasalpaajat (propranololi, bisoprololi, metoprololi, atenololi). Vuorovaikutus kahden lääkitys ei aina tarkoita, että sinun täytyy lopettaa yksi heistä. Kerro lääkärillesi tai määrääjän kaikista reseptiä, over-the-counter, ja kasviperäisiä lääkkeitä käytät.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Alfusin (Uroxatral) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat pyörtyminen, huimaus, heikkous, epäsäännöllinen syke.

Alfusin (Uroxatral) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä 77 astetta F (25 ° C) valolta ja kosteudelta vuonna astiassa. Älä säilytä lääkkeitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Alfusin