Ostaa AprazoleOstaa Aprazole ilman Reseptiä

Yleistä

Aprazole (omepratsoli) kuuluu huumeita kutsutaan protonipumpun estäjät (PPI). Omepratsoli vähentää määrä hapon vatsassa. Aprazole hoidetaan oireita refluksitauti (GERD) ja muut ehdot aiheuttama liiallinen mahahapon. Sitä käytetään myös edistää paranemista syövyttävän esofagiitin (vaurioita ruokatorveen mahanesteisiin). Aprazole voidaan antaa myös yhdessä antibioottien hoitoon mahahaavan aiheuttaman infektion Helicobacter pylori (H. pylori).

Aprazole (Prilosec) Ajo

Ota Aprazole täsmälleen lääkärin määräämiä. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin on suositeltu. Aprazole otetaan yleensä ennen ruokailua. Aprazole tulisi ottaa vasta 24 tunnin välein 14 vuorokauden ajan. Ottaa lääke aamuisin ennen kuin syöt aamiaista. Se voi kestää jopa 4 päivää täydellä teholla. Älä ota enempää kuin yksi tabletti 24 tunnin välein. Suositeltu Aprazole annos pohjukaissuolihaavan hoitoon on 20 mg 4-8 viikkoa. Suositeltu annos mahahaava (mahahaavan) on 40 mg kerran päivässä 4-8 viikkoa. Suositeltu annos refluksitauti on 20 mg kerran vuorokaudessa 4 viikon ajan.

Aprazole (Prilosec) Varotoimet

Sinun tulisi keskustella lääkärisi kanssa ennen ottaen Aprazole, jos sinulla on: maksasairaus, maksakirroosi, hypomagnesemia, kaikki allergiat, sydänsairaudet. Kun protonipumpun estäjä kuten Aprazole saattaa lisätä luunmurtumien riskiä lonkan, ranteen tai selkärangan. Tämä vaikutus on tapahtunut enimmäkseen ihmisiä, jotka ovat ottaneet lääkettä pitkään tai suurina annoksina, ja ne, jotka ovat ikä 50 ja vanhemmat. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä otat, kuten reseptiä ja itsehoitolääkkeitä, vitamiineja ja luontaistuotteita.

VastaÄlä ota Aprazole jos olet allerginen omepratsolin, raskaana olevat tai imettävät.

Aprazole (Prilosec) Mahdollista sivuvaikutus

Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä oireista: nokkosihottuma, takavarikko, sekavuus, yskä, huimaus, lihaskrampit, pahoinvointi, nopea tai epätasainen syke, vatsakipu, päänsärky, ripuli , hengitysvaikeudet, hypomagnesemia, katkenneita luita, ruokahaluttomuus, suun kuivuminen, unettomuus, näön hämärtyminen, anemia. Jos koet jonkin edellä mainituista haittavaikutuksista lopeta Aprazole.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti: verenohennuslääkettä (varfariini), diureetit, diatsepaamia, Antabus, silostatsoli, klopidogreelin, digoksiinin, HIV tai AIDS-lääkkeet (atatsanaviiri, sakinaviiri), takrolimuusi , fenytoiini, siklosporiini, ketokonatsoli, ampisilliini, rifampisiinin, vorikonatsoli.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Aprazole (Prilosec) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat nopea syke, uneliaisuus, pahoinvointi, suun kuivuminen, näön hämärtyminen, päänsärky, oksentelu.

Aprazole (Prilosec) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta F (15-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä lääkkeitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Aprazole