Ostaa ArdomonOstaa Ardomon ilman Reseptiä

Yleistä

Ardomon on ns hedelmällisyyttä huumeiden. Tämä lääkitys kuuluu luokkaan lääkkeitä kutsutaan ovulaatiota aineita. Se auttaa naisia ​​saavuttamaan raskauden. Se toimii ovulaation. Lääke stimuloi follikkelia stimuloiva hormoni aivolisäkkeen. Se määrä kasvaa 3 hormonit luteinisoivan hormonin, follikkelia stimuloiva hormoni ja gonadotropiinia vapauttavan hormonin. Tämän seurauksena elin huijataan uskomaan, että estrogeenin ovat alhaiset ja munasarjat kypsä follikkelia.

Ardomon (Clomid) Ajo

Suositeltava annos on 50 mg vuorokaudessa ennen nukkumaanmenoa. Sinun pitäisi alkaa ottaa Ardomon alkaen 5 päivänä kuukautiskierron 5 päivän ajan. Mikäli asiakas ei vaikutusta annosta voidaan nostaa enintään 150 mg. Suurin annos tämän lääkitystä on 100 mg päivittäin 5 päivän ajan. On suositeltavaa olla käyttämättä tätä lääkitystä yli 6 hoitojaksoa.

Ardomon (Clomid) Varotoimet

Ennen kuin aloitat hoitoa Ardomon ota yhteyttä lääkäriin, jos sinulla on allergia klomifeenin, maksasairaudet, masennuksen, tromboflebiitti. Lääke voi aiheuttaa huimausta näköhäiriöitä, tai pyörrytystä.

Vastapotilailla seuraavia ehtoja voi käyttää Ardomon: yliherkkyys, metrorragia, munasarjakysta, kasvaimet sukuelinten, tromboflebiitti, maksan tai munuaisten vajaatoiminta, kasvain tai vajaatoiminta ja aivolisäkkeen, endometrioosi, munasarjojen vajaatoiminta yhdessä hyperprolaktinemiaa, raskaus.

Ardomon (Clomid) Mahdollista sivuvaikutus

Yleisiä haittavaikutuksia ovat seuraavat: nokkosihottuma, pahoinvointi, turvotus huulten, kielen tai kasvojen, suurentuneet munasarjat joka ilmenee vatsan tai lantion kipu, punoitus, oksentelu, ripuli, näön hämärtyminen, rintojen vaiva , levottomuus, univaikeudet, päänsärky, epänormaali kohdun verenvuoto. Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on epätodennäköistä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Huumeiden vuorovaikutus

Ennen sinua hoidon kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä käytät. Vuorovaikutus kahden lääkitys ei aina tarkoita, että sinun täytyy lopettaa yksi heistä.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika seuraavan saantia ohita se ja palaa aikataulun.

Ardomon (Clomid) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti.

Ardomon (Clomid) Varastointi

Säilytä lääke kuivassa paikassa auringonvalolta huoneenlämmössä välillä 15-30 C (59-86 F).

Ostaa Ardomon