Ostaa AristomycinOstaa Aristomycin ilman Reseptiä

Yleistä

Aristomycin on antibiootti, joka kuuluu lääkeryhmään nimeltään Makrolidien. Tämä on puolisynteettinen antibiootti, joka on tehokas aktiivisen ainesosan - Roksitromysiini. Tämä lääke on tarkoitettu hoitamaan hengitysteitä (nielutulehdus, tonsilliitti, sinuiitti), virtsateiden ja pehmytkudosten infektiot. Se vähentää bakteerien kasvua vaikuttamalla prosessi niiden proteiinisynteesiä.

Aristomycin (Rulide) Ajo

Sinun täytyy ottaa Aristomycin kerran tai kahdesti päivässä; kuitenkin aikuisen vuorokausiannos ei ole yli 300 mg. Tavallinen hoitojakso kattaa 7 10 päivää.

Aristomycin (Rulide) Varotoimet

annostusta on säädettävä Maksan vajaatoiminnassa, maksakirroosi, keltaisuus, ja askites. Tämä lääke saattaa myös vaikuttaa rintamaidon koostumukseen, joten välttää mahdollinen haitallinen vaikutus lapsen imettäminen tai tämän lääkkeen kanssa tulee välittömästi keskeyttää.

VastaSinun täytyy lopettaa Rulid jos sinulla on allergisia tai käytät samanaikaisesti lääkkeitä, joilla ergotamiini, jotka aiheuttavat verisuonten supistumista käytetään migreenin hoitoon.

Aristomycin (Rulide) Mahdollista sivuvaikutus

Useimmat tavalliset haittavaikutuksia ovat ruoansulatuskanavan häiriöt (ripuli, tympanism, ylävatsan kipu, mahalaukun sammas) pahoinvointi, röyhtäily, huimaus, päänsärky, väsymys, allergiset reaktiot (nokkosihottuma, turvotus kielen ja kasvojen) .

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Aristomycin voi lisätä plasman teofylliinipitoisuudet kun samanaikaisesti. Jos samanaikaisesti käytät lääkkeitä varfariinin ja erytromysiini, Aristomycin voivat heikentää aktiivisuutta.

annos jää väliin

Jos olet unohtanut ottaa annoksen tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Jos olet jo tarkoitus ottaa seuraava annos, älä ota annosta unohdit ottaa ja pitää tavallista annostusta. Annoksen kaksinkertaistamista ilman lääkärin lupaa on ehdottomasti kielletty.

Aristomycin (Rulide) Yliannostus

Yleensä Aristomycin on hyvin siedetty, mutta jos sinulla on vakavia yliherkkyysreaktioita (nokkosihottuma, turvotus kielen ja kasvojen) sinun tulee ottaa välittömästi yhteys lääkäriisi.

Aristomycin (Rulide) Varastointi

Tämä lääkitys on säilytettävä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapset ja lemmikit. Älä käytä sitä viimeisen aikavälillä on ohi.

Ostaa Aristomycin