Ostaa Ateplax



Ostaa Ateplax ilman Reseptiä

Yleistä

Ateplax on lääke, määrätty vähentää sydänkohtauksia ja aivohalvauksia aiheuttama veritulppa on suurentunut potilailla, joilla on äskettäin ollut aivohalvaus, sydämen liittää ja ääreisverenkierron sairaus, estämään iskeeminen häiriöt kuten sydäninfarkti, aivohalvaus, tromboosi ja ääreisvaltimot ja muut. Tämä lääke estää yhdistäminen verihiutaleiden (hyytymistä) ja dilates sepelsuonia.

Ateplax (Plavix) Ajo

Tämä lääke tulisi ottaa ruuan kanssa tai ilman ruokaa kerran päivässä.

Ateplax (Plavix) Varotoimet

Älä käytä tätä lääkettä kanssa aspiriinin tai tulehduskipulääkkeiden (steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden) tai verenohennuslääkkeitä. Siksi sinun tulee keskustella lääkärisi kanssa ja varoitukset, jotka voivat ilmestyi, kuten veriset ulosteet, oksentelua tai veren yskä.

Vastakäyttö Ateplax on vasta seuraavat ehdot: yliherkkyys, vaikea maksan vajaatoiminta, akuutti verenvuoto, haavauma mahan tai pohjukaissuolen, haavainen koliitti, tuberkuloosin ja muiden tautien altistava verenvuoto, raskaus, imetys, vastasyntyneen aikana.

Mahdolliset haittavaikutukset

Verenvuoto vatsassa ja suolet, aivoverenvuotoon aivohalvaus, neuropenia, trombosytopenia, vatsakipu, dyspepsia, gastriitti, ummetus, haavaumat ruoansulatuskanavassa, ripuli, allergia.

Huumeiden vuorovaikutus

Älä ota Ateplax steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden, koska se voi aiheuttaa liiallista verenvuotoa.

annos jää väliin

On tärkeää ottaa tätä lääkettä juuri sen verran kuin lääkärin määräämiä. Jos unohdat annoksen, ja se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos ja jatka hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Älä ota kaksinkertaista annosta.

Ateplax (Plavix) Yliannostus

Oireita yliannostuksesta ovat oksentelu, tunne loppuun tai hengenahdistusta, ja merkkejä verta ulosteessa tai oksentaa, ripuli, kiire, kutina. Jos kyseessä on vakava osoitus näiden haittavaikutusten soita heti lääkärille.

Ateplax (Plavix) Varastointi

Säilytä tämä lääke huoneenlämmössä välillä 15-30 C (59-86 F).

Ostaa Ateplax